Следпразнично прочистване! Да разкараме токсините и излишните килограми

Следпразнично прочистване! Да разкараме токсините и излишните килограми

Има една много сладка приказка, че щом са за хубав повод, хапването и пийването не са грях. Така че, ако повечко сте се веселили с приятели и близки на маса, няма за какво да съжалявате. Пък и нали си обещахте, че от Новата година почвате диета. 🙂

Само че вместо да започвате каквито и да било диети, има нещо друго, което е по-добре да направите – да изчистите организма от токсини! Особено след празниците, те със сигурност са се понатрупали. Защо е важно да детоксикираме организма?  Чисто естетично, токсините ни се отразяват зле – някои от нас не могат да свалят излишните килограми, някои, макар и слаби, имат целулит, а някои са засегнати и от двете. От здравословна гледна точка, токсините са причина за редица проблеми, част от които доста сериозни.

Няма нищо по-хубаво от здравословния начин на живот. Но, съгласете се, че средата, в която живеем, водата, която пием и пълните с Е-та и генномодифицирани продукти, залели целия пазар, правят това почти невъзможно, дори и да имаме силно желание и воля! И тук на помощ идва екстрактът от българската билка, обявена за „чудо“ – Мурсласки чай.

Детоксикиращото въздействие на Екстрактът от Мурсалски чай ще ви донесе не само здраве, но повече красота и увереност.  Защо? Той повишава еластичността на всяка една клетка в тялото ни. В резултат на това тя се храни по-добре, до нея достигат повече микроелементи и започва да аерира. А след това и да контрахира (свива се и се отпуска). Това води до нейното самоизчистване от токсини. Те се отделят в кръвта, а благодарение на диуретичното въздействие на Екстракта, бързо се изхвърлят от организма.

Повечето хора не осъзнават, че мастните клетки не просто седят и заемат досадно място в тялото, те и активно вредят! Да, точно така, мастните клетки са място за съхранение на токсини и тези токсични мастните клетки работят денонощно, за да попречат на контрола върху апетита ни, да попречат на изгарянето на мазнини, както и да нарушат функцията на хормоните в тялото ни.

Изчиствайки се от натрупаните токсини, организмът ни започва да работи нормално. Метаболизмът се подобрява, а това е основна предпоставка за здравословно тегло. Със сигурност имате слаба приятелка, която яде два-три пъти повече от вас и нищо не й се лепи. Това, уважаеми дами, е метаболизъм! Просто нейният работи по-добре. Най-вероятно й е геннообослувено, но това съвсем не значи, че ако нямате добър ген, не можете да имате и бърз метаболизъм. Просто трябва редовно да декосикирате организма!

А и изобщо не се изненадвайте, ако в резултат на детоксикацията свалите 3-4-5 килограма. 

Хубавото е, че ще забравите и за „пълнеенето от нищото“. По две причини:

1. Организъм, в който има много токсини е склонен да създава нови мастни клетки, в които те да се съхраняват, заедно с мазнините. Ако правим редовно детоксикация, тези мастни клетки няма да се създават.

2. Задържането на излишни течности. Знаете ли, че е твърде вероятно няколкото килограма, които качихте неусетно, всъщност да са задържани течности? Екстрактът от Мурсалски чай има незабавно диуретично въздействие и много скоро те няма да са неприятна и тежка част от тялото ви. Освен това ще се сбогувате с подпухналостта и неестественото чувство за подутост.

И това е една малка част от многото благотворни влияния върху организма, които има Екстрактът от Мурсалски чай.

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

ПОРЪЧАЙ ТУК

 

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.