Мурсалски чай екстракт срещу проблеми с нервите, високо кръвно, инфаркт и инсулт

Мурсалски чай екстракт срещу проблеми с нервите, високо кръвно, инфаркт и инсулт

Екстрактът от Мурсалски чай оказва чудесно действие срещу високото кръвно налягане, инфаркт и инсулт.

При високо кръвно и проблеми с нервите – Високото съдържание на калций  в Екстракта дава спокойствие на организма и премахва нервната възбудимост. Как? Регулира електрическия заряд на клетката, което води до по-добро движение /контрахиране/, а от там клетката се аерира /окислява/ по-добре.

Богатото съдържание на магнезий и калий също подпомагат отпускането на нервите. Не можем да пропуснем и невероятното действие на селена! Честите прояви на раздразнение обикновено се свързват с дефицит на селен. Но освен за нервите, той е страшно полезен за целия организъм и се съдържа във висока степен в Екстракта от Мурсалски чай. 

Диуретичното действие на Екстракта също е много полезно за баланса на кръвното. То води до изхвърляне по-често на ненужните на организма течности, а в следствие на това, налягането преминава в нормалните за организма нива.

При инфаркт и инсулт – 
Трябва да се знае, че сгъстената кръв, плаката по кръвоносните съдове /лошият холестерол/ водят до трудното преминаване на кръвта. От там организмът не се окислява /няма пренос на кислород/. В такъв момент трябва задължително да раздвижим кръвта – да подобрим циркулацията. Как действа Екстрактът? Чрез раздвижване на клетките – всяка една от тях се храни по-добре с кислород, клетъчната мембрана става по-пропусклива, от там стените на кръвоносните съдове – по-здрави.  Цялата система на антиоксидантните свойства на Екстракта прочистват кръвоносните съдове от плаката. Особена заслуга за това имат селенът и биофлаваноидите /естествените багрила в Екстракта/.

Надбъбречни жлези
 Екстрактът спомага на надбъбречните жлези да изработят хормона адреналин. Това спомага в борбата на организма срещу стреса, респективно срещу нервните заболявания.
ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

Споделете с приятели

Comment (1)

  • ginka Reply

    tozi 4ai ima li protivo pokazaniq,az sam s edin bbrek,zavi6en kreatenin,zavi6eni stoinosti na piko4nata kiselina v krvta i naskoro me operiraha-snnata arteriq/prekarala sam mikro insult/6te vi bda blagodarna za informaciqta

    03.05.2014 at 20:25

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.