Мурсалски чай екстракт срещу анемии и проблеми с очите

Мурсалски чай екстракт срещу анемии и проблеми с очите

Екстрактът е буквално незаменим срещу анемии!

Анемията всъщност е нисък хемоглобин. Антиоксидантните свойства на Екстракта от Мурсалски чай спомага за образуването на фолиева киселина в дебелото черво, което от своя страна помага на микроелемента желязо да се приеме от организма. При желязодефицитната анемия пациентите се подобряват – подобрява се узряването на еритроцитите и образуването на Hb хемоглобин в костния мозък.

 

При проблеми с очите – В днешно време почти всеки човек има нарушено зрение. Особено работещите пред компютър. Екстрактът хармонизира обменните процеси в организма и укрепва най-малките кръвоносни съдове – капилярите. Структурата им се възстановява,  а в следствие на това, кръвта започва храни ползотворно лещата на окото.
ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

 

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.