Мурсалски чай екстракт при чернодробни заболявания и проблеми с ендокринната система

Мурсалски чай екстракт при чернодробни заболявания и проблеми с ендокринната система

Екстрактът повлиява успешно срещу чернодробни заболявания.

Когато няма нарушения в липидната /мастната/ обмяна, антиоксидантните свойства на Екстракта не позволяват образуване на атерогенните плаки. До вътрешността на клетката достигат само добрите мазнини, които почистват и са източник на енергия в митохондриите.

Много важно е, че Екстрактът не позволява окисляването на липидите с кисела плътност. Течностите, които преминават през черния дроб и бъбреците, се изхвърлят бързо от организма, в едно с тях и токсините от черния дроб.


Подобрява функцията на панкреаса и ендокринната система /при диабет и др./. 
Екстрактът допринася за продукцията на качествен инсулин от панкреаса /задстомашната жлеза/. А цинкът в Екстракта води до намаляване на кръвната захар.

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!


ПОРЪЧАЙ ТУК

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.