Мурсалски чай екстракт при проблеми с простатата и трудно уриниране

Мурсалски чай екстракт при проблеми с простатата и трудно уриниране

Екстрактът от Мурсалски чай има много силно диуретично действие. Което означава, че при възпаление на простатната жлеза и затруднено уриниране, приемането му води моментално до подобряване – изхвърляне на течностите. Пикочо-половите пътища се разширяват и промиват, а поради честото уриниране /промиване на пътищата/ възпалението при жлезата се подобрява или направо изчезва.

И не на последно място, Екстрактът от Мурсалски чай е мощен стимулатор на мъжката потентност, благодарение на богатото съдържание на калий и цинк! Както и заради факта, че бори възпалението на простатата, което също пречи на ерекцията. Не случайно освен като „билката чудо“, той е познат и като „българската виагра“.

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.