Мурсалски чай екстракт при проблеми с дихателната система

Мурсалски чай екстракт при проблеми с дихателната система

Екстрактът е изключително полезен при проблеми с дихателната система /астми, кашлици, бронхити и др./

Антиоксидантните свойства на Екстракта от Мурсалски чай – контрахирането на клетката и изчистването на организма – са в основата на прочистването на дихателните пътища и изхвърлянето на секрет.

В следствие на това,  приемът на кислород се увеличава, процесите в клетките се хармонизират. Организмът в прекия смисъл започва да диша пълноценно.

Паралелно с това, благодарение на изключителните си противовъзпалителни свойства, Екстрактът бори и настъпилите инфекции. Всичко това го прави един наистина чудесен продукт при настинки, кашлици, (хронични) бронхити, алергии и астми.

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!


ПОРЪЧАЙ ТУК

Споделете с приятели

Comments (2)

 • kristina maseva Reply

  Здравейте, искам да попитам от каква възраст се препоръчва приемането на Мурсалския чай?!

  31.03.2014 at 16:38
  • Мурсалски чай Reply

   Здравейте, Кристина. Екстрактът е натурален продукт и може да се приема и от деца. Но все пак, ако детето е под 6 години, нека приемът бъде предварително консултиран с педиатъра.

   Ето я и препоръчителната дозировка:

   Деца до 6 години – по лекарско предписание.
   Деца от 6 до 12 години – на 7 кг по 1 ml.
   Възрастни – 10/15 ml дневно / на 6 кг по 1 ml.

   31.03.2014 at 17:29

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.