Мурсалски чай Екстракт – мощен имуностимулатор

Мурсалски чай Екстракт – мощен имуностимулатор

„Силният имунитет не допуска никаква зараза!“Ако ние редовно се грижим за подсилването на имунната ни система, проблемите със здравето ни ще бъдат сведени до минимум! Природата ни е дала страхотно защитно оръжие срещу болестите, това, което е оставила на нас, е просто да го пазим. 

Но какво всъщност означава силна имунна система? Означава силна кръв (хемоглобин и белтъкът на кръвта албумин), нормално работещи жлези, „нахранени” и респективно – добре функциониращи органи. Екстрактът от Мурсалски чай, чрез своите микроелементи подсилва хемоглобина,  прочиства организма от токсини – чрез контрахиране на клетките и деуретичните си свойства – в това число черния дроб, в който се синтезира албуминът. Силната кръв носи на органите кислород и хранителни вещества в нужните им количества. Ние се радваме на силна имунна система и добро здраве.

Екстракт от Мурсалски чай съдържа в себе си биологично активни вещества  с комплексна насоченост в организма на човека. На основата на тези биостимулатори, организмът сам си изгражда молекули на най-важните регулатори на хомеостазата /кръвта/! Това са нови ферменти, невромедиатори, пептиди, РНК, ДНК. Така самият организъм е провокиран към добро вътрешно развитие.

Екстрактът е подходящ и за деца! Знаете, че към подрастващия организъм се изисква специално внимание. Особено към днешните деца, които нямат щастието да растат сред чист въздух и да хапват плодове и зеленчуци от градината на баба. С помощта на Екстрактът от Мурсалски чай, те ще растат силни и здрави. Дозировката за малчуганите е:

– над 6 г. – по 1мл на 7 кг;

– под 6 години – по лекарско предписание.

 

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

 


ПОРЪЧАЙТЕ ТУК

 

 

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.