Мурсалски чай екстракт за силна мъжка потентност

Мурсалски чай екстракт за силна мъжка потентност

Българският мъж отдавна се слави с майсторските си способности в леглото! Но понякога физиологията си казва тежката дума. По-активният полов живот също. В такива моменти Екстрактът от Мурсалски чай е верен помощник.

Не случайно Мурсалският чай е наричан „българската виагра“!

Екстрактът дава енергия! Но това е само малка част от помощта, която оказва за пълноценен сексуален живот при мъжете. Главичката на сперматозоидите е направена от калий, който се губи при всяка еакулация. Респективно, приемайки калий /който е във високи дози в Екстракта/ и цинк, силата на спермата се повишава. Мъжете с безплодна сперма в най-чести случай страдат от липса на тези два елемента.

Освен това често мъжете имат проблеми с ерекцията заради наличието на такива и с простатата. Когато тя е уголемена, до мозъка се изпращат фалшиви сигнали, че членът е еректирал, а  то в действителност не е така. При възпаление на простатната жлеза и затрудненото уриниране, приемането на Мурсалски чай екстракт води моментално до подобряване – изхвърляне на течностите. Пикочо-половите пътища се разширяват и промиват и в резултат на това възпалението при жлезата се подобрява или направо изчезва.

ПОРЪЧАЙ ТУК

Споделете с приятели

Comment (1)

  • ubuntuvps Reply

    сина ми еастматик от години и само този чай му помага при пристъпи.Купувала съм го и от големи магазини и от Сандански на пазарчето им,има го надсякъде и е много ефикасен наистина

    17.05.2016 at 14:15

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.