Мурсалски чай екстракт – детоксикира организма и има мощно антиоксидантно действие

Мурсалски чай екстракт – детоксикира организма и има мощно антиоксидантно действие

Защо Екстрактът от Мурсалски чай е толкова мощен антиоксидант? Групата на „естествените багрила” и катехините представляват най-пълноценните растителни белтъци. Като към тях добавим селена и аскорбиновата киселина, всичко това укрепва имунната система, възстановява структурата на кръвоносните съдове в организма, хармозинира обменните процеси на ниво клетка.

Чрез антиоксидантните си свойства, Екстрактът от Мурсалски чай действа върху всяка клетка като повишава нейната еластичност. Така клетката се храни по-добре, до нея достигат повече микроелементи и тя се  аерира и започва да контрахира /свива се и се отпуска/. Контрахирайки се –  тя се самоизчиства от токсините в нея.

Токсините от клетките се изхвърлят в кръвта, а оттам чрез диуретичното действие на Екстракта се изхвърлят извън организма.

ВНИМАНИЕ! Приятели, Екстрактът от Мурсалски чай е патентован продукт само и единствено на Life Nutrition! И ние абсолютно гарантираме неговите качества! Всяка друга марка, която предлага „екстракт“ от Мурсалски чай, няма това законно право. Купувайки екстракт, различен от този на Life Nutriton, трябва да знаете, че ние не можем да се ангажираме с неговия коректен състав, произход и сертификация. Доверете се на ОРИГИНАЛА!

 


ПОРЪЧАЙ ТУК

 

Споделете с приятели

Comment (1)

  • Hosting Reply

    Подкрепя естествените защитни сили на организма, детоксикира го и подпомага усещането за жизненост и енергия.

    29.05.2016 at 11:11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.